NOVO! EKO kupola

EKO kupola je mali montažni objekt koji se može koristiti za razne namjene ovisno o želji i potrebi kupca. Mala izgledom ali svojom površinom od 12 m2 nudi polifunkcionalni prostor koji se uređuje i prilagođava svim zahtjevima. Idelna kao pomoćna kućica u masliniku, vinogradu i polju ili za odmor na planini, moru i općenito u prirodi.

Na prvi dojam malih gabarita nevjerojatna je njena unutrašnja prostranost upravo zbog svojeg specifičnog oblika. Zbog organske forme lako se uklopa u prirodni ambijent i zbog toga se predlaže i kao osnovna jedinica – bungalov u kamp naseljima. Ovisno o željama može biti ralizirana u različitim bojama odnosno personalizirana za specifičnu upotrebu.

Naziv EKO sugerira ekološku izvedbu kućice bez neškodljivih procesa za okoliš, a iznad svega se preporuča za odmor i rad u prirodi. Negoriva je i izvrsno toplinski zaštićena.

Cijena EKO kupole je iznimno povoljna upravo zbog jednostavnog procesa izvođenja. Osnovni preduvjet je izravnata površina – plato od 15 m2, ostalo je naša briga. Prema zahtjevima se može izraditi i prijedlog interijera.