Izolacije

Izolacija građevine podrazumijeva dugogodišnju zaštitu od vanjskih utjecaja: kiše, snijega, niskih i visokih temperatura, UV zračenja, podzemne vlage i vode, smoga itd. Isto tako podrazumijeva unutrašnju zaštitu objekata za pohranu vode, prostora od vodene pare, izlijevanja vode i sl.

To podrazumjeva primjenu raznih materijala na različitim podlogama i u različitim uvjetima eksploatacije i izloženosti. Sustavi zaštite su najčešće kompoziti višeslojnih različitih materijala koji trebaju odgovoriti svim propisima a da su međusobno kompatibilni.

Suvremeni pristup i rješenje svakog pojedinačnog elementa građevine (krovovi, pročelja, balkoni, loggie, sanitarni čvorovi, podrumi) se mogu kvalitetno postaviti nakon šta se utvrde svi bitni utjecaji na građevinu. To se posebno odnosi na sanacije hidroizolacija na objektima. Što više smatramo da  zakonodavno treba objediniti aktivnosti na ZAŠTITI GRAĐEVINA OD NEGATIVNIH UTJECAJA kao sastavni dio glavnog projekta. Dosadašnja praksa parcijalnog rješavanja se praktično zasniva na proračunu fizike, dok je ostalo zanemareno.

Ekološki aspekt primjene materijala za zaštitu objekata treba biti u prvom planu, dakle njihov utjecaj na okoliš i rukovanje takvim materijalima treba biti potpuno prijateljski.

IZVODIMO IZOLACIJE:

• Hidroizolacije ravnih krovova jednoslojnim hidroizolacijama

• Hidroizolacije podruma podzemnih djelova objekta od podzemnih voda

• Hidroizolacije mokrih čvorova, balkona i loggia